Filters
  • Collections
  • File type
  • Content format
  • Creator
  • Date
  • Resource Type
  • Language

Search for: [Title = Ocena sensoryczna jakości margaryny metodą punktową BN\-80\/8050\-02] OR [Creator = Baldwin, Zofia.] OR [Creator = Przeździecka, Teofila.] OR [Creator = Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego \(Warszawa\).]

Number of results: 20

items per page

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1983 (wyd. oryg.) Wyd.2
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1983 (wyd. oryg.) Wyd.2
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1990 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1990 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Bielicka, Barbara Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1986 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Karpińska, Barbara Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1984 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Lewicki, Jan Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1992 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1992 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1987 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Rieve, Irena Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1988 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Płatek, Teresa. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

1987 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Kubacka, Wanda Instytut Przemysłu Fermentacyjnego Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Wichłacz, Henryk Góźdź, Halina Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). Oddział (Poznań)

1992 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Góźdź, Halina Strzelecki, Jerzy Kazimierz Wichłacz, Henryk Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1990 (wyd. oryg.)
branżowa norma

This page uses 'cookies'. More information