Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1983 (wyd. oryg.) Wyd.2 ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 11, 2013
242
228
https://bc.pollub.pl/publication/4942
Edition name | Date |
---|---|
NB-2322 Dwoina bydlęca - Metody badań BN-81/8012-17 | Apr 11, 2014 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)