Strzelecki, Jerzy Kazimierz ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1987 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
516
509
https://bc.pollub.pl/publication/4420
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2231 Mięso bez kości na przetwory z mięsa rozdrobnionego BN-86/8011-06 | 2014-04-11 |
Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Góźdź, Halina Strzelecki, Jerzy Kazimierz Wichłacz, Henryk Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).