Strzelecki, Jerzy Kazimierz ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1987 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 3, 2013
516
509
https://bc.pollub.pl/publication/4420
Edition name | Date |
---|---|
NB-2231 Mięso bez kości na przetwory z mięsa rozdrobnionego BN-86/8011-06 | Apr 11, 2014 |
Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Góźdź, Halina Strzelecki, Jerzy Kazimierz Wichłacz, Henryk Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).