Karpińska, Barbara ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1984 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
242
229
https://bc.pollub.pl/publication/4427
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2238 Tłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 | 2014-04-11 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)