Karpińska, Barbara ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1984 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 3, 2013
246
233
https://bc.pollub.pl/publication/4427
Edition name | Date |
---|---|
NB-2238 Tłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 | Apr 11, 2014 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)