Strzelecki, Jerzy Kazimierz ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1992 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
366
356
https://bc.pollub.pl/publication/4424
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2235 Mięso wieprzowe przeznaczone na eksport BN-91/8011-22 | 2014-04-11 |
Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Góźdź, Halina Strzelecki, Jerzy Kazimierz Wichłacz, Henryk Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).