Miłosz, Zofia ; Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
1981 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-11
650
636
https://bc.pollub.pl/publication/5108
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2386 Półprodukty ciastkarskie - Kremy - Metoda oznaczania gęstości, puszystości i stabilności struktury BN-81/8070-12 | 2014-04-11 |
Kowalczuk-Kozub, Maria Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kucharczyk, Irena. Miłosz, Zofia. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
Miłosz, Zofia. Kucharczyk, Irena. Barowa, Krystyna. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)