Góźdź, Halina ; Strzelecki, Jerzy Kazimierz ; Wichłacz, Henryk ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1990 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
1 016
978
https://bc.pollub.pl/publication/4418
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2229 Mięso - Elementy przygotowane do obrotu krajowego BN-90/8011-02 | 2014-04-11 |
Wichłacz, Henryk Góźdź, Halina Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). Oddział (Poznań)
Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).