Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Twórca
  • Data wydania
  • Typ dokumentu
  • Język

Szukana fraza: [Tytuł = Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych w roślinnych tłuszczach jadalnych i w nasionach rzepaku metodą chromatografii gazowej BN\-80\/8050\-05] lub [Twórca = Kubacka, Wanda] lub [Twórca = Instytut Przemysłu Fermentacyjnego] lub [Twórca = Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego \(Warszawa\)]

Wyników: 28

obiektów na stronie

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1983 (wyd. oryg.) Wyd.2
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1983 (wyd. oryg.) Wyd.2
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1990 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1990 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Bielicka, Barbara Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1986 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Karpińska, Barbara Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1984 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Lewicki, Jan Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1992 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1992 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Strzelecki, Jerzy Kazimierz Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1987 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Rieve, Irena Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1988 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Płatek, Teresa. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

1987 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Baldwin, Zofia. Przeździecka, Teofila. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).

1980 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Szachewicz, Irena. Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji