Miłosz, Zofia ; Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
1981 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 11, 2013
647
633
https://bc.pollub.pl/publication/5108
Edition name | Date |
---|---|
NB-2386 Półprodukty ciastkarskie - Kremy - Metoda oznaczania gęstości, puszystości i stabilności struktury BN-81/8070-12 | Apr 11, 2014 |
Kowalczuk-Kozub, Maria Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kucharczyk, Irena. Miłosz, Zofia. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
Miłosz, Zofia. Kucharczyk, Irena. Barowa, Krystyna. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)