Kowalczuk-Kozub, Maria ; Krasnowska, Barbara ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
1985 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-11
782
768
https://bc.pollub.pl/publication/5077
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2355 Chleb skrobiowy bezglutenowy BN-85/8071-05 | 2014-04-11 |
Kowalczuk-Kozub, Maria Krasnowska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Krasnowska, Barbara Secomska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Krasnowska, Barbara Secomska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Ambroziak, Zygmunt Kowalczuk-Kozub, Maria Krasnowska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kownacki, Jerzy Kowalczuk-Kozub, Maria Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Waśkiewicz, Irena Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Kowalczuk-Kozub, Maria Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)