Gurwin, Urszula ; Góralczyk, Krystyna ; Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
1986 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 11, 2013
1 018
989
https://bc.pollub.pl/publication/5067
Edition name | Date |
---|---|
NB-2345 Przetwory rybne wędzone - Wymagania szczegółowe BN-86/8025-01 | Apr 11, 2014 |
Gurwin, Urszula Góralczyk, Krystyna Sokołowska, Aleksandra Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Litwinienko, Bohdan Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Laskowski, Janusz Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Gajowiecki, Leszek Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Orwat, Gabriela Durałek, Stefania Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Zalewski, Jan. Laskowski, Janusz Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Sotkowski, Adam Frischke, Janusz Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Laskowski, Janusz Zalewski, Jan. Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)