Gurwin, Urszula ; Góralczyk, Krystyna ; Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
1986 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-11
1 024
994
https://bc.pollub.pl/publication/5067
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2345 Przetwory rybne wędzone - Wymagania szczegółowe BN-86/8025-01 | 2014-04-11 |
Gurwin, Urszula Góralczyk, Krystyna Sokołowska, Aleksandra Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Litwinienko, Bohdan Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Laskowski, Janusz Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Gajowiecki, Leszek Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Orwat, Gabriela Durałek, Stefania Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Zalewski, Jan. Laskowski, Janusz Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Sotkowski, Adam Frischke, Janusz Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
Laskowski, Janusz Zalewski, Jan. Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)