Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1983 (wyd. oryg.) Wyd.2 ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-11
248
234
https://bc.pollub.pl/publication/4942
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2322 Dwoina bydlęca - Metody badań BN-81/8012-17 | 2014-04-11 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)