Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1990 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-11
347
339
https://bc.pollub.pl/publication/4936
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2316 Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości BN 89/8019-01 | 2014-04-11 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)