Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1990 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 11, 2013
343
335
https://bc.pollub.pl/publication/4936
Edition name | Date |
---|---|
NB-2316 Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości BN 89/8019-01 | Apr 11, 2014 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)