Lewicki, Jan ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1992 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 3, 2013
196
191
https://bc.pollub.pl/publication/4426
Edition name | Date |
---|---|
NB-2237 Mięso jagnięce przeznaczone na eksport BN-91/8011-24 | Apr 11, 2014 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)