Lewicki, Jan ; Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1992 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
196
191
https://bc.pollub.pl/publication/4426
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2237 Mięso jagnięce przeznaczone na eksport BN-91/8011-24 | 2014-04-11 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)