Szachewicz, Irena ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
1986 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 3, 2013
537
516
https://bc.pollub.pl/publication/4415
Edition name | Date |
---|---|
NB-2226 Zagęszczone soki owocowe i koncentrat pomidorowy - Ocena w chłodniach BN-86/8160-09 | Apr 11, 2014 |
Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Szachewicz, Irena. Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.
Eugeniusz Koczywąs Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Grycuk, Wacław Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Lasota, Krystyna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Sikora, Zbigniew Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Kosmala, Zbigniew. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Bauer, Anna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).