Szachewicz, Irena ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
1986 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
547
526
https://bc.pollub.pl/publication/4415
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2226 Zagęszczone soki owocowe i koncentrat pomidorowy - Ocena w chłodniach BN-86/8160-09 | 2014-04-11 |
Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Szachewicz, Irena. Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.
Eugeniusz Koczywąs Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Grycuk, Wacław Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Lasota, Krystyna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Sikora, Zbigniew Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Kosmala, Zbigniew. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Bauer, Anna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).