Filters
  • Collections
  • File type
  • Content format
  • Creator
  • Date
  • Resource Type
  • Language

Search for: [Title = Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych w roślinnych tłuszczach jadalnych i w nasionach rzepaku metodą chromatografii gazowej BN\-80\/8050\-05] OR [Creator = Kubacka, Wanda] OR [Creator = Instytut Przemysłu Fermentacyjnego] OR [Creator = Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego \(Warszawa\)]

Number of results: 28

items per page

Wichłacz, Henryk Góźdź, Halina Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). Oddział (Poznań)

1992 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Góźdź, Halina Strzelecki, Jerzy Kazimierz Wichłacz, Henryk Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1990 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Szachewicz, Irena. Wielicka-Gitler, Anna. Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

This page uses 'cookies'. More information