Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
1983 (wyd. oryg.) Wyd.2 ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-11
212
198
https://bc.pollub.pl/publication/4941
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2321 Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16 | 2014-04-11 |
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)