Eugeniusz Koczywąs ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
1983 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
BN-8161-01:1983 ; Koczywąs, Eugeniusz ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
2015-11-09
2013-10-03
215
201
https://bc.pollub.pl/publication/4894
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2274 Mięso i podroby - Ocena w chłodni BN-83/8161-01 | 2015-11-09 |
Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Grycuk, Wacław Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Lasota, Krystyna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Szachewicz, Irena Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Sikora, Zbigniew Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Kosmala, Zbigniew. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Bauer, Anna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Bauer, Anna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).