Eugeniusz Koczywąs ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
1983 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
BN-8161-01:1983 ; Koczywąs, Eugeniusz ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Nov 9, 2015
Oct 3, 2013
213
200
https://bc.pollub.pl/publication/4894
Edition name | Date |
---|---|
NB-2274 Mięso i podroby - Ocena w chłodni BN-83/8161-01 | Nov 9, 2015 |
Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Grycuk, Wacław Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Lasota, Krystyna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Szachewicz, Irena Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź)
Sikora, Zbigniew Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Kosmala, Zbigniew. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Bauer, Anna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).
Bauer, Anna. Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź).