Guzewicz, Barbara ; Jagas, Danuta ; Król, Halina ; "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
1981 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
Apr 11, 2014
Oct 3, 2013
107
101
https://bc.pollub.pl/publication/4441
Edition name | Date |
---|---|
NB-2252 Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych klasy 1 i 2 BN-81/8151-31 | Apr 11, 2014 |
Guzewicz, Barbara Jagas, Danuta "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Burzyński, Marian Jagas, Danuta Paliwoda, Krystyna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Burzyński, Marian Jagas, Danuta Paliwoda, Krystyna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
"Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Warszywka, Maria Chojczak, Marianna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów