Guzewicz, Barbara ; Jagas, Danuta ; Król, Halina ; "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
1981 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
107
101
https://bc.pollub.pl/publication/4441
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2252 Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych klasy 1 i 2 BN-81/8151-31 | 2014-04-11 |
Guzewicz, Barbara Jagas, Danuta "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Burzyński, Marian Jagas, Danuta Paliwoda, Krystyna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Burzyński, Marian Jagas, Danuta Paliwoda, Krystyna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
"Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Warszywka, Maria Chojczak, Marianna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów