Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Twórca
  • Data wydania
  • Typ dokumentu
  • Język

Szukana fraza: [Tytuł = Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych w roślinnych tłuszczach jadalnych i w nasionach rzepaku metodą chromatografii gazowej BN\-80\/8050\-05] lub [Twórca = Kubacka, Wanda] lub [Twórca = Instytut Przemysłu Fermentacyjnego] lub [Twórca = Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego \(Warszawa\)]

Wyników: 28

obiektów na stronie

Wichłacz, Henryk Góźdź, Halina Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). Oddział (Poznań)

1992 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Góźdź, Halina Strzelecki, Jerzy Kazimierz Wichłacz, Henryk Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

1990 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Szachewicz, Irena. Wielicka-Gitler, Anna. Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji