Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Twórca
  • Temat i słowa kluczowe
  • Współtwórca
  • Data wydania
  • Typ dokumentu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = top layer] lub [Temat i słowa kluczowe = surfaces \(technology\)] lub [Temat i słowa kluczowe = hardness measurements] lub [Temat i słowa kluczowe = positron annihilation] lub [Temat i słowa kluczowe = warstwa wierzchnia] lub [Temat i słowa kluczowe = powierzchnie \(technologia\)] lub [Temat i słowa kluczowe = pomiary twardości] lub [Temat i słowa kluczowe = anihilacja pozytonów] lub [Tytuł = Metrologia warstwy wierzchniej] lub [Twórca = Zaleski, Kazimierz] lub [Twórca = Matuszak, Jakub] lub [Twórca = Zaleski, Radosław]

Wyników: 36

obiektów na stronie

Zaleski, Kazimierz

2001 (wyd. oryg.)
książka

Zaleski, Kazimierz Bławucki, Stanisław Politechnika Lubelska. Uprawniony z patentu ; Milczek Tomasz (1950-). Oprac.

2017 (wyd. cyfrowe)
Opis patentowy

Zaleski, Kazimierz Bławucki, Stanisław Politechnika Lubelska. Uprawniony z patentu ; Milczek Tomasz (1950-). Oprac.

2017 (wyd. cyfrowe)
Opis patentowy

Zaleski, Kazimierz Skoczylas, Agnieszka Politechnika Lubelska. Uprawniony z patentu Milczek, Tomasz (1950- ). Oprac.

2016 (wyd. cyfrowe)
Opis patentowy

Zaleski, Kazimierz ; Skoczylas, Agnieszka. Politechnika Lubelska. Uprawniony z patentu ; Milczek Tomasz (1950-). Oprac.

2017 (wyd. cyfrowe)
Opis patentowy

Zaleski, Kazimierz Łozak, Marian

1998 (wyd. oryg.)
książka

Zaleski, Kazimierz Bławucki, Stanisław Leleń Michał Politechnika Lubelska. Uprawaniony z patentu ; Milczek Tomasz (1950-). Oprac.

2020 (wyd. cyfrowe i oryginalne)
Opis patentowy

Zaleski, Kazimierz Skoczylas, Agnieszka Bławucki, Stanisław

2017 (wyd. oryg. i cyfrowe)
książka

Ciecieląg, Krzysztof Zaleski, Kazimierz Kęcik, Krzysztof

2020 (wyd. oryg. i cyfrowe)
książka

Goworek, Tomasz Gustaw, Wiesław Parol, Adolf Wawrzyszczuk, Jan Zaleski, Kazimierz Politechnika Lubelska. Uprawaniony z patentu

Zgłoszono 28.05.1981.
Opis patentowy

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji