Guzewicz, Barbara ; Jagas, Danuta ; "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
1981 (wyd. oryg.) ; 2013 (wyd. cyfrowe)
2014-04-11
2013-10-03
556
541
https://bc.pollub.pl/publication/4434
Nazwa wydania | Data |
---|---|
NB-2245 Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych z bydła młodego klasy 1 BN-81/8151-12 | 2014-04-11 |
Guzewicz, Barbara Jagas, Danuta Król, Halina "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Burzyński, Marian Jagas, Danuta Paliwoda, Krystyna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Burzyński, Marian Jagas, Danuta Paliwoda, Krystyna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
"Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Warszywka, Maria Chojczak, Marianna "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów