Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Twórca
  • Data wydania
  • Typ dokumentu
  • Język

Szukana fraza: [Tytuł = Produkty warzywne \- Konserwy warzywne w zalewie \- Wymagania mikrobiologiczne BN\-70\/8120\-01] lub [Twórca = Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.]

Wyników: 8

obiektów na stronie

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Szachewicz, Irena. Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Szachewicz, Irena. Wielicka-Gitler, Anna. Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Kubacka, Wanda Instytut Przemysłu Fermentacyjnego Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

2013 (wyd. cyfrowe)
branżowa norma

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji