Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Twórca
  • Data wydania
  • Typ dokumentu
  • Język

Szukana fraza: [Tytuł = Tłuszcze techniczne \- Oznaczenie składu kwasów tłuszczowych metodą chromatografii gazowej BN\-89\/6130\-03] lub [Twórca = Bąk, Iwona] lub [Twórca = Turlewicz, Hanna] lub [Twórca = Instytut Chemii Przemysłowej \(Warszawa\)]

Wyników: 60

obiektów na stronie

Dziadecki, Tadeusz. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1982 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Dziadecki, Tadeusz. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1982 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Boliński, Lechosław. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1989 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Boliński, Lechosław. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1989 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Baranowska, B Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1981(wyd. oryg.)
branżowa norma

Boliński, Lechosław. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1986 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Mazgajska, Irena Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa)

1986 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Boliński, Lechosław. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1986 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Walisiewicz-Niedbalska, Wiesława Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa)

1986 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Wilczek, Gizela. Boliński, Lechosław. Bałdyga, Alicja. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1982 (wyd. oryg.), Wyd. 2
branżowa norma

Baranowska, B Boliński, Lechosław. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1987 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Baranowska, B Boliński, Lechosław. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1987 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Boliński, Lechosław. Janas, Tatiana. Szaniawski, Czesław. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1985 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Cechnicki, Jerzy. Pękalska, Alicja. Węcławowicz, Ewa. Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1984 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Kłopotek, Alojzy. Iwańczuk, Edward Nowicka, Teresa Instytut Chemii Przemysłowej (Warszawa).

1982 (wyd. oryg.)
branżowa norma

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji