Filtry
Kolekcje
Normy Branżowe
(6)
Typ pliku
application/pdf
(6)
Format treści
PDF
(6)
Twórca
Centrala Przemysłu Mięsnego
(6)
Data wydania
Wpisz datę (w formacie RRRR.MM.DD) od:
n.e.
p.n.e.
Wpisz datę (w formacie RRRR.MM.DD) do:
n.e.
p.n.e.
Typ dokumentu
branżowa norma
(6)
Język
pol
(6)
Przejdź do menu głównego
Przejdź do wyszukiwarki
Przejdź do treści
Przejdź do stopki
pl
en
English
polski
Kontrast
Udostępnij
pl
en
English
polski
Zaloguj
Kontrast
Powrót
O Bibliotece
O Bibliotece
Informacje
Statystyki
Kontakt
Kolekcje
Kolekcje
Pollub naukę
Czasopisma
Kolekcje tematyczne: Historia techniki oraz Politechniki Lubelskiej
Historia Techniki
Historia Politechniki
Materiały konferencyjne
Normy Branżowe
Opisy patentowe PL
Podręczniki
Pomoce dydaktyczne
Publikacje naukowe
Dysertacje PL
pełny dostęp
terminale Biblioteki
Studencka półka
Indeksy
Indeksy
Tytuł
Twórca
Temat i słowa kluczowe
Współtwórca
Data wydania
Historia przeglądania
Historia przeglądania
Obiekty
Kolekcje
Biblioteka Cyfrowa Politechniki Lubelskiej
Pole wyszukiwania
wyszukiwanie zaawansowane
?
Szukana fraza:
[Tytuł = Hamburgery BN\-67\/8011\-16] lub [Twórca = Centrala Przemysłu Mięsnego]
Wyników:
6
Filtruj wyniki
25
50
75
obiektów na stronie
Dodaj wszystkie do bibliografii
z
1
Magazynowanie konserw w opakowaniach blaszanych BN-66/8010-04
Centrala Przemysłu Mięsnego
1988 (wyd. oryg.), Wyd. 2
branżowa norma
ris
BibTeX
Wędliny - transport BN-63/8010/02
Centrala Przemysłu Mięsnego
1988 (wyd. oryg.), Wyd. 2
branżowa norma
ris
BibTeX
Żołądki cielęce suszone BN-62/8012-01
Centrala Przemysłu Mięsnego
1988 (wyd. oryg.), Wyd. 2
branżowa norma
ris
BibTeX
Skwarki jadalne BN-64/8013-05
Centrala Przemysłu Mięsnego
1986 (wyd. oryg.), Wyd.2
branżowa norma
ris
BibTeX
Mięso porcjowane i paczkowane na zaopatrzenie detalu BN-70/8011-20
Centrala Przemysłu Mięsnego
1988 (wyd. oryg.), Wyd. 2
branżowa norma
ris
BibTeX
Mięso mielone BN-71/8011-13
Centrala Przemysłu Mięsnego
1986 (wyd. oryg.), Wyd.2
branżowa norma
ris
BibTeX
1
Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'.
Więcej informacji
Rozumiem