• ris
    • BibTeX

Wyroby ciastkarskie - Ciasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa - Proces produkcyjny BN-78/8098-01

Banecki, Henryk.; Węgiełek, Kazimierz.; Waśkiewicz, Irena.; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).; Ministerstwo Obrony Narodowej. Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej.

  • Polski

Title:

Wyroby ciastkarskie - Ciasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa - Proces produkcyjny BN-78/8098-01

Oryginal title:

BN-8098-01:1978

Creator:

Banecki, Henryk. ; Węgiełek, Kazimierz. ; Waśkiewicz, Irena. ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa). ; Ministerstwo Obrony Narodowej. Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej.

Description:

Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 14 lutego 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1978 r.

Publisher:

Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA"

Date:

1986 (wyd. oryg.), Wyd.2 ; 2013 (wyd. cyfrowe)

Resource Type:

branżowa norma

Format:

application/pdf

Language:

pol

Coverage:

Grupa katalogowa 1249.

Rights Management:

Akt normatywny

Tags:

bplmj

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply