A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Cebula konserwowa BN-67/8124-06 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Korniszony BN-64/8124-04 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Ćwikła z chrzanem BN-64/8124-02 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Półprodukty warzywne - Korniszony solone BN-65/8122-09 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty owocowe pasteryzowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-02 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01 A1 - Szachewicz, Irena. A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne - Papryka BN-86/8122-10 A1 - Szachewicz, Irena. A1 - Wielicka-Gitler, Anna. A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywno-grzybowe - Sałatki BN-86/8124-05 A1 - Kubacka, Wanda A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych w roślinnych tłuszczach jadalnych i w nasionach rzepaku metodą chromatografii gazowej BN-80/8050-05