• ris
    • BibTeX

Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

  • Polski

Title:

Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01

Oryginal title:

BN-8120-01:1970

Creator:

Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.

Description:

Ustanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 października 1970 r. jako norma obowiązujaca w zakresie produkcji kontroli i obrotu od dnia 1 czerwca 1971 r. ; Zastępuje BN-66/8120-01.

Publisher:

Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA"

Date:

2013 (wyd. cyfrowe) ; 1986 (wyd. oryg.), Wyd. 4

Resource Type:

branżowa norma

Format:

application/pdf

Language:

pol

Coverage:

Grupa katalogowa 1253.

Rights Management:

Akt normatywny

Tags:

bplmj

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply