• ris
    • BibTeX

Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

  • Polski

Title:

Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16

Oryginal title:

BN-8012-16:1981

Creator:

Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)

Description:

Zgłoszona przez Centralę Przemysłu Mięsnego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Przemysłu Mięsnego dnia 30 listopada 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 31 marca 1982 roku

Publisher:

Wydawnictwa Normalizacyjne

Date:

1983 (wyd. oryg.) Wyd.2 ; 2013 (wyd. cyfrowe)

Resource Type:

branżowa norma

Format:

application/pdf

Language:

pol

Coverage:

Grupa katalogowa 1219

Rights Management:

Akt normatywny

Tags:

eg

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply