A1 - Gayny, Barbara. A1 - Ścioch, Teresa A1 - Kot, Sabina A1 - Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej "Las" (Skolimów). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory owocowe do mięsa BN-88/9233-03 A1 - Zjednoczenie Przemysłu Cukierniczego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Surowce dla przemysłu cukierniczego - Skórka pomarańczowa w solance BN-67/8122-12 A1 - Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne i owocowe - Sosy BN-72/8123-02 A1 - Kosewska, Lidia A1 - Bielak, Barbara. A1 - Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne - Koncentrat i sok pomidorowy - Wymagania mikrobiologiczne BN-74/8125-02 A1 - Szachewicz, Irena. A1 - Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne - Ogórki konserwowe praskie BN-77/8124-09 A1 - Dominikowska, Irena. A1 - Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne - Dynia w occie BN-76/8124-08 A1 - Zjednoczenie Przemysłu Owocowo-Warzywnego. \b Centrala (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory owocowe - Śliwki w occie BN-73/8124-07 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Cebula konserwowa BN-67/8124-06 A1 - Szachewicz, Irena. A1 - Wielicka-Gitler, Anna. A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywno-grzybowe - Sałatki BN-86/8124-05 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Korniszony BN-64/8124-04 A1 - Zjednoczenie Przemysłu Owocowo-Warzywnego (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne - Chrzan w occie BN-71/8124-03 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Ćwikła z chrzanem BN-64/8124-02 A1 - Chodakowska-Bartłomiejczyk, Helena. A1 - Potrzebowska-Wójcik, Grażyna. A1 - Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywno-owocowe - Pikle BN-75/8124-01 A1 - Kubala, Jadwiga. A1 - Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Półprzetwory owocowe - Pulpy owocowe BN-75/8123-04 A1 - Szachewicz, Irena. A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne - Papryka BN-86/8122-10 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Półprodukty warzywne - Korniszony solone BN-65/8122-09 A1 - Szachewicz, Irena A1 - Pomianowski, Wojciech. A1 - Zjednoczenie Przemysłu Owocowo-Warzywnego (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory warzywne - Buraki ćwikłowe konserwowe BN-80/8122-05 A1 - Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory owocowe - Napoje owocowe BN-80/8121-06 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty owocowe pasteryzowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-02 A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01 A1 - Mulak, Barbara. A1 - Mendrek, Józef. A1 - Ścioch, Teresa A1 - Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej "Las" (Skolimów). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Owoce wysycone w cukrze - Agrest, aronia, jarzębina BN-87/8116-01 A1 - Mulak, Barbara. A1 - Ścioch, Teresa A1 - Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej "Las" (Skolimów). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Przetwory owocowe - Płatki róży w cukrze BN-86/9233-04