A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Dwoina bydlęca - Metody badań BN-81/8012-17 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16 A1 - Centrala Przemysłu Mięsnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Magazynowanie konserw w opakowaniach blaszanych BN-66/8010-04 A1 - Centrala Przemysłu Mięsnego PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Wędliny - transport BN-63/8010/02 A1 - Zjednoczenie Chłodni Składowych PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Dziczyzna i mięso z dziczyzny - Ocena w chłodniach BN-68/9241-06