A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Dwoina bydlęca - Metody badań BN-81/8012-17 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości BN 89/8019-01 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Tłuszcze roślinne jadalne - Rafinowane oleje uwodornione BN-86/8051-04 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Margaryna Stołowa BN-80/8053-14 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Tłuszcze roślinne jadalne - Oleje uwodornione nierafinowane BN-86/8051-02 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Tłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie zawartości ołowiu BN-78/8050-28 A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Margaryna - Badania mikrobiologiczne BN-86/8050-04 A1 - Bielicka, Barbara A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Surowce miękkie do produkcji żelatyny BN-85/8012-11 A1 - Karpińska, Barbara A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Tłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 A1 - Lewicki, Jan A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Mięso jagnięce przeznaczone na eksport BN-91/8011-24 A1 - Strzelecki, Jerzy Kazimierz A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Mięso wieprzowe przeznaczone na eksport BN-91/8011-22 A1 - Strzelecki, Jerzy Kazimierz A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Mięso bez kości na przetwory z mięsa rozdrobnionego BN-86/8011-06 A1 - Rieve, Irena A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Bekon eksportowy BN-88/8011-04 A1 - Płatek, Teresa. A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA" T1 - Oleje roślinne bielone do uwodornienia BN-87/8051-03 A1 - Baldwin, Zofia. A1 - Przeździecka, Teofila. A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Ocena sensoryczna jakości margaryny metodą punktową BN-80/8050-02 A1 - Płatek, Teresa. A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Tłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie poziomu zawartości mydeł w rafinowanych olejach i tłuszczach utwardzonych BN-84/8050-29 A1 - Kubacka, Wanda A1 - Instytut Przemysłu Fermentacyjnego A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych w roślinnych tłuszczach jadalnych i w nasionach rzepaku metodą chromatografii gazowej BN-80/8050-05 A1 - Wichłacz, Henryk A1 - Góźdź, Halina A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). Oddział (Poznań) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Mięso wołowe i cielęce przeznaczone na eksport BN-91/8011-23 A1 - Góźdź, Halina A1 - Strzelecki, Jerzy Kazimierz A1 - Wichłacz, Henryk A1 - Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) PB - Wydawnictwa Normalizacyjne T1 - Mięso - Elementy przygotowane do obrotu krajowego BN-90/8011-02